KoendeGeus.reismee.nl

nog 11 dagen

Hallo allemaal,

even een klein testje om te kijken of alles een beetje naar behoren werkt. Over 11 dagen zit ik in het vliegtuig richting Hongkong, dus het wordt tijd om een reisblog te activeren. Vandaag is ook mijn backpack binnengekomen, dus het wordt nu allemaal wel echt. Op deze plaats ga ik in ieder geval mijn verhalen bijhouden en kunnen jullie mij dus volgen.

grtz Koen

Joep

Test ;)

Angi

Ik ga je natuurlijk volgen! Leukk!!!!

Anton Aalbers

Helemaal tof Koen,

Ik ga je zeker in de gaten houden. Ik hoop dat je een supertoffe tijd gaat hebben!

Anton

Roel

Broertje, de dagen tikken weg, en nog even en dan zullen we contact hebben via je blog, vandaar even een testje of die het ook goed doet.

Was een leuk feestje by the way!!!

Tot woensdag. Groeten Roel

Coralie

Hey :)
Gaaf dit! Ik zal af en toe es ff koekeloeren maar niet te vaak natuurlijk want ben al jaloers zat!
Nog even en je kan lekker ontsnappen aan dit burgerlijke landje ;)

Liefs

Joris

Hey Koen!

Vanaf nu wordt alles anders. Geniet ervan!

Bas

Ik hoop toch dat die foto rechtsboven snel wordt vervangen door jou in de buidel van een skippy! :)

Geniet van je reis en tot het volgende mannenweekend (in Sydney?)! ;)

Karlijn

Ola! Pff nog 1 nachtje, wat spannend! Ben nu ook toegevoegd dus kan op de hoogte blijven ;-)

Dikke kus!

Helma

Hey pokerface :-)

Morgen is het zover! Heel veel plezier en geniet ervan!!
Ik ga je volgen!

Lfs, Helma.

Myrthe

Heej Koen,

Super jammer dat ik niet op je feestje ben geweest en dat het niet meer gelukt is om voor je vertrek nog even te daten. Maar ik zal je volgen en ben super benieuwd naar al jouw avontuur. Ga heerlijk genieten en je gaat een super tijd tegemoet!!!

Liefs Myrthe