KoendeGeus.reismee.nl

surfers paradise and rainbow beach

Hi mates,

het is weer even geleden, maar ik zal nu weer een update geven van alle gebeurtenissen. Volgens mij was ik geeindigd in Bayron Bay, dus zal vanaf daar kort vertellen wat er allemaal is gebeurd.

In Bayron bay hebben Remko en ik een Ford Falcon gekocht. een 4-liter 6 in lijn :). Hopelijk is het een goede auto, maar eigenlijk heb ik er wel vertrouwen in. Remko heeft met scheepsmotoren gewerkt en Daan met brommermotoren en zij zagen het wel zitten. Er zitten al lekkere deuken in, maar de technische staat is toch belangrijker. Vanuit Bayron bay zijn we toen naar Surfers Paradise gereden (na verzekering geregeld te hebben en de auto op onze (Remko's) naam te zetten). Daar heben we ook 2 Ierse dames afgezet die we als pasagier hadden meegenomen (ontmoet tijdens de surftrip). In Surfers Paradise hebben we 2 dagen op een camping midden in de stad gestaan. Daan slaapt dan in zijn tent en Remko en ik in de auto. Surfers paradise vond ik trouwens niet zo'n leuke stad. Vond het erg lijken op een spaanse badplaats (veel hoge appartementencomplexen). Daarna zijn we doorgereist naar Gympie (Brisbane hebben we overgeslagen) en ook daar op een camping overnacht. Vervolgens doorgereist naar Rainbow beach, waar we nu voor de 3de dag zijn. Dit is recht onder Fraser Island en we gaan dan ook waarschijnlijk komende week onze trip naar Fraser island boeken. We gaan dat proberen te doen met een groepje mensen die we tijdens onze trip naar de Blue mountains hebben ontmoet. Het is weer is vandaag niet zo goed; veel buien, maar de afgelopen dagen hebben we gewoon lekker weer gehad (overdag redelijk zonnig en rond de 23(?) graden en 's nachts koelt het behoorlijk af. Wat wel erg jammer is, is dat de storm erg veel schade aan alle stranden in de omgeving heeft aangericht. Het ligt vol met rotzooi en overal zijn de stranden en toegangspaden meters hoog en diep weggeslagen.

Het is hier in Rainbow beach in ieder geval wel erg mooi. We staan op een camping met uitzicht over het water. Helaas wel behoorlijk veel muskieten, dus zit onder de bulten.. Twee avonden gezellig met een groep Aussies gezeten die een weekend weg waren uit Brisbane. Was erg gezellig. En verder heb ik trouwens ook mijn kleine teen gebroken (vrijdag). Liep op het strand en tikte nog net met mijn voet tegen een grote kei. Gisteren even overlegd met een vrouw van de receptie die ook EHBO had en die dacht dat het ziekenhuis toch alleen maar zou gaan tapen. Dus dat hebben we nu maar zelf gedaan en dan hoop ik dat ik er zo snel mogelijk weer vanaf ben. De pijn valt nog wel mee, alleen wel mank lopen en geen schoenen aan.

Verder heb ik hier met mijn telefoon geen bereik (nederlandse nummer trouwens wel). Vodafone is hier dan misschien wel goedkoop, ze hebben echt heel slecht bereik. Het zal dus nog wel vaker voorkomen dat jullie een tijdje niets van me zullen vernemen, maar dat is dus niets om je zorgen over te maken! Ga zo nog proberen wat foto's up te loaden, maar de pc is best traag, dus misschien zullen jullie daar nog even op moeten wachten.

Groetjes vanuit hier en maar bedankt voor de reacties en dergelijke. Altijd leuk om wat te vernemen van het 'thuisfront'.

liefs Koen

Ruben

Drank op en over 't strand lopen is nooit een goed idee ;).. Verhalen zijn weer goed, zou er zo 6 punten voor geven, jij? :)

MarcieMarc

Fijn dat het goed gaat Koen ;)
Hier gaat het ook goed :P

Ciao

Joep

Surfers vond ik ook een matige vertoning, teveel highrise en commercie. Fraser is echt fantastisch mooi, zeker als je met een 4x4 over het strand rijdt. Doe de groeten aan de dingo's ;)

Coen

Een klamboe was dus handig.... Balen dat je je teen gebroken hebt! Verder goed te horen dat je je weg daar een beetje gevonden hebt! Mooi om aan te haken bij andere backpackers. Ik mis alleen de vrouwen in het verhaal ;)

Hier gaat alles goed, mooi weer en druk met de scriptie. Nog 2 maanden voor de deadline en nog een hoop te doen.. Dan weet je het wel hoe dat gaat.

Have fun daar en ben benieuwd naar je volgende avonturen!

Groetjes

Coen

Martin

Jo Koen!

Mooi om te horen dat het goed met je gaat! Jammer van je teen, beterschap!

Hier gaat alles ook prima, lekker weer de laatste dagen!

Have fun! hoi!

Dirk

Koentjuuuhhhh

Goed te horen van je man. Goed telefoontje ook laatst trouwens, riverside is een wereldhit begrijp ik :) Heb je ook daar je special moves over de dansvloer verspreid?

Ook liefs van mij ;)

Marten

Jaja Koen, puike belevenissen, doet de auto het ook nog:)? We hebben tijdens het 479 + partner (zoiets dan) uitje op de loosdrechtse plassen tijdens het watertrappelen de "RiversideMove" met onze armen gedaan. Huis is nu weer gevuld en heb gister zowaar gekookt ;)
Vang ff een dodo voor me,
cheers

Coralie

Heeej hier nog even een reactie van mij (om dr maar even een cliché in te gooien vanuit dit burgerlijke landje: beter laat dan nooit!)
Leuk om weer een sms van je te hebben ontvangen!
Hoop dat die van mij ook is aangekomen.
Nou, backpackze! (Still jealous)

Bas

Gast! Sterkte met je teen. De eerste reactie klopt natuurlijk van geen kant: Drank op en over het strand lopen is nooit een goed idee...

Ik denk dat je nu juist wél drank tot je moet nemen. Op het strand lopen is nooit een goed idee. Behalve als er geen keien liggen.

Tot zover de wijsheid van deze kant. Tot de volgende keer en groetjes aan skippy!