KoendeGeus.reismee.nl

op naar Bangkok

De laatste uurtjes Australie....

Na terug te zijn gekomen van Nieuw Zeeland eigenlijk niet zo heel veel nieuwe dingen beleefd. Wel druk geweest; laatste shot gehad voor Zuid-Oost Azie, geld teruggevraagd van de belasting en medicare, mn bankrekening opgezegd. En ook veel mensen nog even gezien. Gegeten bij Annika, Cameron en Becky; was erg leuk om hun nog even te zien. De avond ervoor nog met Annika bij de chinees new year parade gekeken. De dag erna gegeten met kristen en pahya (studentes hier die we op het noordeiland NZ hebben ontmoet). En gisteren de laatste volle dag samen met Sabine gehad en naar de film geweest en daarna uit eten in Darling Harbour. Vandaag Sabine naar het vliegveld gebracht en veel spullen van mij meegegeven, dus ik heb nu een relatief lege backpack. Net terug en nog even dit verhaaltje schrijven.

Morgenochtend vlieg ik dus naar Bangkok. Zo nog even proberen alvast een hostel/guesthouse te boeken, zodat ik in ieder geval een start heb. Heb een tip gekregen van een gast uit NZ en hoop dat daar nog plaats is. En dan dus maar kijken wat er gaat gebeuren. ben benieuwd. Zie een beetje op tegen het klimaat (35 graden overdag met vochtigheid van 80+% en 's nachts 27), maar ben ook erg nieuwsgierig naar wat het me allemaal gaat brengen. Mijn globale plan op dit moment is om van Bangkok noordwaarts naar Chiang mai te reizen. Dan de grens over met Laos en naar Lung Prabang, vliegen van Vientiane (hoofdstad laos) naar Phnom Penh (hoofdstad cambodja), naar Siem Reap en de tempels van Angkor), dan met de boot naar Battambang. En dan naar Phuket (misschien over bangkok) en eilandhoppen, van strand genieten en duiken. Afhankelijk van hoe alles loopt misschien nog naar Vietnam en/of malaysia voor het eilandhoppen.

Ik laat nog wel horen hoe ik bereikbaar ben, maar internet moet overal wel lukken! Dikke knuffel aan allen en jullie horen van me.

liefs Koen

Ruben

Ouwe wereldreiziger! Zijn er nog landen over als je terugbent die je nog niet gezien hebt? Enjoy de laatste stint van je reis!

Koen

thanks a lot Ruben. Geniet jij er ook maar van, want als ik terug ben kom ik je weer vervelen (en wordt er weer negermuziek gedraaid ;)).

Marten

Goh wat ben ik blij dat ik die neger/seanpaul/neo/usher/rkelly 'muziek' niet meer hoef te horen zeg :)

Maarre Koen have fun in ZOAzie, het beste stukje wereld dat er is!

Helma

Hey Koen!

De reis is voor jou dus nog niet afgelopen. Thailand is weer even wennen, andere cultuur etc., dus je moet ff omschakelen, maar dit komt vast goed! Geniet er nog maar even van!

Lfs, Helma en ook van de andere P&O-meiden (incl. Art :-)

Koen

@marten; ik luister geen rkelly, neo, seanpaul.... Maar goed, het is je vergeven! Hoe bevalt het verder in Noorwegen? vast goed!

Bart

Man man wat een reis! Er blijven zo inderdaad niet veel landen over :) Have fun!!

Angi

Sawasdee Kaa!!

Klinkt goed. De boot naar Battambang moet je niet doen als het tegen de tijd dat jij er bent nog niet geregend heeft. Ik heb het ook gedaan. Ging maar net. De dag erna hebben mensen de boot moeten duwen. Het water staat echt té laag. En de boten zijn echt niet veilig. Informeer bij andere reizigers niet bij de cambodjanen. Die zullen niet de waarheid zeggen. Zij willen je dollars. Super! Geniet! De hitte daar raak je aan gewend. En het wordt alleen nog maar heter de komende maanden. Hé! Ik ben jaloers. Ik was er vorige week nog en nu zit ik hier in zeer grijs en zeer nat NL.

Angi